Botox och Fillers

CLINIC LA SKIN

Låt oss introducera salongens estetikspecialist, Dajana. Med en bakgrund som underläkare och omfattande utbildning, både internationellt och vid Sahlgrenska Universitetssjukhuset, har Dajana gedigen kunskap inom medicin och estetik.

Sedan 2015 har Dajana drivit sitt eget företag inom skönhets- och estetiska behandlingar. Hennes erfarenhet och känsla för detaljer garanterar att varje behandling anpassas noggrant efter kundens unika ansiktsdrag och önskemål. Dajana värderar balans och naturliga resultat, och hon arbetar alltid med målsättningen att framhäva det bästa hos varje kund.

Hos oss erbjuder Dajana:

  • Botox
  • Fillers

Du kan alltid förvänta dig ärlighet och en trygg behandlingsupplevelse när du besöker oss.

VAD ÄR BOTOX

Botox är ett muskelavslappnande läkemedel som sprutas in under huden. Där verkar den genom att begränsa aktiviteten i muskulaturen. Botoxbehandling mot rynkor. När man hör ordet ”botox” tänker de allra flesta på en behandling av rynkor. Men det är egentligen ett produktnamn.
Andra produkter med exakt samma funktion som botox är Azzalure, Vistabel och Dysport.
Botox används i många olika sammanhang. Bl.a. för behandling av migrän, svettning och tandgnissling. Trots sitt breda användningsområde förknippas ändå en ”botoxbehandling”.

VAD ÄR FILLERS

En behandling med fillers är precis vad det låter som — att genom en försiktig injektionsbehandling “fylla” lite under hudytan. På så vis kan vi återställa ansiktspartier som kan vara insjunkna, fylla i rynkor, ta fram en mer markerad form på hakan eller käklinjen, eller till exempel skapa större läppar. Filler kan alltså både lägga till, ta bort och förändra. Syftet är att ge ett ungdomligare utseende genom att med små medel skulptera och förstärka ansiktsdrag. Främst behandlar vi ansikte, hals och händer med fillers.